Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan lära oss

Dra ut ditt vapen
döda ditt hat
ge din ammunition till kärleken

Hjälp den som har kniven i ryggen
genom att tvätta hans sår

Dom blinda minorna är
svåra att se
men vi kan lära oss
att ta hand om
skadorna

Var har du ont ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-04-28 18:23



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
vilken bra samarit människan kan va om hon har kärleken..
2005-04-28

    carimba
dom blinda minorna är svåra att se.. den versen är så fin. Mer empati och medmänsklighet
2005-04-28

    Bodil Sandberg
En dikt som handlar om det viktigaste vi har - empati och kärlek - enormt fin
2005-04-28

  kath
´Ja, det är verkligen så vi borde göra! Mycket bra formulerat.
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan