Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lycka


Det finns inget ljuvligare än att sitta på balkongen o skriva

Det finns inget ljuvligare än att sitta på balkongen och skriva
Dricka öl
Och röka
Det är då jag trivs som bäst med min ensamhetKänner det lugn jag behöver
Just för att känna mig lugn
Kommer ingenstans annars
Inte någonstans




Fri vers av JohanB
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 18:58



Bookmark and Share


  Cris
allt som ger nåt är bra..
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB