Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi var allt vi sa...

Efter allt vi var efter allt vi sa,betydde jag inget för dig ?
Du sårade mig jag förlät dig varje gång men nu sa jag ifrån,och varje gång jag ser dig varje gång du ler mot mig tänker jag på vad vi var.
Men tydligen har du gått vidare,du tar mina vänner och ingen fattar vad jag känner.
Men jag vet att jag måste släppa taget om dig.
Men även fast det sårar mig även fast det gör så ont kan jag inte förneka att jag fortfarande älskar dig och jag vill fortfarande vara din tjej.




Fri vers av Teytej
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teytej
Teytej