Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du vill ha hennes hjärta kommer du få smärta...

Hennes själ kommer försvinna.
Ditt hjärta kommer brinna.
Den sanna älskaren kommer förlora den han älskar mest,
och inom en kort tid kommer du känna frid.
När du vill ha hennes hjärta kommer du få smärta,
det är den smärta som gör dig mänsklig...




Fri vers av Teytej
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teytej
Teytej