Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år

I djup smärta vaknade jag
I djup smärta gick jag
med torra tårar som rann
I djup smärta lämnade
jag dig

Ingen ram höll i hop mig
Ingen grund att stå på

Dök ned i ett mörker
utan någon botten
Dök
i sökandet efter mening
mening med de
andetag
andetagen som höll mig
vid liv
mitt liv
Ett liv utan ram
Ett liv utan grund

Nära 365 är det nu
Dagar i
ljus och mörker
tröttehet och ångest
rädsla och hopp

En ny tid tar
en början
En början att finna mening
meningen till de
andetag
andetagen som höll mig
vid liv
mitt liv

Jag står här idag
stolt
stolt och vill säga till
dig
att jag klarar mig
klarar mig utan dig
klarar mig utan dig




Övriga genrer av ellali
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 22:59



Bookmark and Share


    LadyFool
riktigt snyggt skrivet, bra rytm, bra djup, fint språk...

\"Nära 365 är det nu
Dagar i
ljus och mörker\"

applåder i massor från mig!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali