Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IN

Jag känner igen!
Jag känner igen min egen rytm.
Jag trevar långsamt tryggt bredvid dig
för att finna din rytm - vår rytm

Rytmen är där och slår av mjuka slag
precis som dina trumslagarhänder.

Mjuka för du dem
öppnar upp
förintar distansen till ett längtande liv
långsamt smälter det frusna
långsamt närmar vi oss den värme som vill förena oss
i ett

Vem är du?
Förvirrad i leenden känner jag min rytm.
rytm efter ett liv som distanserats

Jag lever
Jag älskar
Jag tar emot det livet vill ge mig
Igen.




Fri vers av ellali
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-05-09 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali