Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Jag ger inte upp
hur än mycket du försöker
Jag ger inte upp
Jag ska ta mig igenom ditt nät

Jag ska finna de hjärtslag som slår
för de liv
jag så innerligt längtar efter

Jag ska finna det ljud som leder
min stjärna

Jag ger inte upp
Mitt liv finns där
Jag ska finna det.




Fri vers av ellali
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali