Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting så klart

i mikrokosmos är allting så klart
här på jorden är allting så oklart

i mitt sinne jag känner och förstår
det oförklarliga

var hör jag hemma

är mitt uppdrag att vara en förvirrad ängel på jorden som inte hittar hem





Fri vers av ellali
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag upplever mikrokosmos som mer komplext än makrokosmos.
2010-03-27

  kråkan VIP
känns igen:) fint..
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali