Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla i rad

Förvridna spegelbilder i fjärran
ser in i mig själv
smälter samman med mig själv
odödig och levande
låt mig springa släpp mig

Något gick sönder
rasade samman inom mig själv
som en trummande basgång
går tillbaka i tiden ser allt i gråton
selektiva minnen

Jag älskar dig
men vi lever inte i samma värld
Jag älskar dig
men bara genom mina selektiva minnen

Istiden i mig blockerar våren
håller fåglarna inne
dunkande i min innersta basgång
evigt disco utan danspartner
alla i rad




Fri vers av mathsivan
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-10-20 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan