Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre rader om att sakna ingenting...


Tomhet




en bit av ett hjärta
fyllt av dig
ekar av tomhet









Fri vers av Mari N VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 14:06



Bookmark and Share


    Splitter
Det behövs inte många ord för att skapa något vackert,
det bevisar du här!
2007-10-20

  Sanningsägaren VIP
så sant och igenkännande...

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=104401

2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP