Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag ska inte ta livet av mig


Luftskepp

Kravlar längs grusgångar
Hålen på jeansen blir större
gnager hål på mina knän
kött byts mot grus
som ketchup färgar det gruset

Kolonilotter på rad
somliga mer välskötta än andra
tillsammans som en enda stor
de misskötta tas upp av de andra
kolonilotterna hjälps åt

kravlar långsamt söderut
människorna ropar
kämpa på! kämpa på!
jag ger upp
lägger mig ner
för att dö

Ser ett luftskepp fullt av ballonger
sturtandes mot mig
i en varm hastighet
likt potatismos träffar det mina ben
Tar mig med upp

Ser allt från ovan
kolonilotterna där sida vid sida
så jävla perfekta
så omtyckta

Det här är priset
priset för all kärlek ni har
någon måste offras
för att ni
ska kunna ha det
som ni har.

Tack




Fri vers av mathsivan
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 18:24



Bookmark and Share


  Sann
Gillar potatismos.
Tack.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan