Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skingras

Jag kan se igenom mig själv,
molnen skingras långsamt idag,
nu syns bara halva ansiktet.
Ingen vill ha ett halvt ansikte.

Dörren är öppen,
tomhålet efter den ger förhoppningen om en gemenskap,
men min genomskinnliga rygg är vänd mot den.
Ingen vill ha en genomskinnlig rygg.

Det genomskinnliga motsvarar inte det önskade,
det tydliga, illusionen, motsvarar inte verkligheten.
Ingen vill ha det genomskinnliga.

Inte heller jag.




Fri vers av Benny Lindholm
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 23:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text som fångar och berör mig.. kanon*
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Benny Lindholm
Benny Lindholm