Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. that\'s why i write sins instead of tragedies.


melodramatiska tankar
- bit för bit bryts jag ner.
er reflexion om mig.
- bryr jag mig?
självständig&egen.
- absolut classic

\"Still I\'m dying with every step I take
But I don\'t look back\"




Fri vers av Chanel
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-10-21 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel