Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr

Ett tomt ark
då jag möter
Två sidor ska slås samman
ett virrvarr av ord
ta del av historier,
forma sagotroll

Och ändå så

Fullklottrad
berusad
men
Inte full
Inte fulklottrad




Fri vers av Tina-sol
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-10-21 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol