Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nånstans man vill vara, nåt man vill vara nära, nåt man gärna vill ska existera i sin egen värd men det ej går, nånstans man inte kan vara men vill


Vill vara nära, precis så nära det går

Så nära
Men egentligen väldigt långt, långt borta

Vill vara där
Vill gärna att långt, långt borta som är så nära ska vara här
Där jag är

Vem bestämde att det nära som är långt, långt borta ska vara där det är
och inte här?

Det var en tid för länge sen då de trodde att allt var klart
De hade fel
All existens förändras fortfarande hit o dit

Jag förändrar
Du förändrar
Jag förändras
Du förändras
Det är så det är
Livet du vet

Men det värsta är att jag vet
Jag vet att jag inte kan förflytta
Förflytta det nära långt, långt borta
Förflytta det hit
Eller ej heller förflytta mig dit




Fri vers av Långtbort
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 18:47



Bookmark and Share


    Issand.
lite förvirrande..
men ändå fin efter att ha läst hela
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Långtbort
Långtbort