Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad de e jag har trollat ihop här. några tankar helt enkelt. tyck vad ni vill och lämna gärna kritik


Varför


Frågar jag mig gång på gång,



Varför ska jag vara så jävla feg,
Varför vågar alldrig jag ta de där steget och gå och prata med någon


Det verkar vara så himla lätt för alla andra

Är jag den enda frågar jag mig själv.


Som i min egna lilla påhittade depression försöker hitta vägen till...


Ja till vadå...


Vänskap, kärlek,


Nej det här handlar inte om det,

Jag vill helt enkelt att någon ska se mig,
se mig för den jag är och inte för mina påhittade fantasier.






~Varför~




Övriga genrer av Hann£§
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-10-22 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hann£§