Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl




Jag minns den vackra sommardagen
Du gav mej min första moped


den var röd / svart ,liten som få
Och den gick i 15 kmh/timmen när jag körde på


jag minns den vackra sommardagen
du gav mej då min första riktiga cykel

den var blå,

-Du bara skrattade
ett leénde smög sej upp på mina läppar-



Jag minns den vackra dagen, då jag inte kunde gå
Jag fick stå på dina fötter när vi vandrade i skogen

Jag minns den vackra vårdagen,
När du fyllde 80
ett stort kalas vi höll

-Jag bara skrattade
du log-



Morfar, jag minns den kalla vinterdagen

När Mormor sa att du var död







Farväl morfar....
Nu din egna väg jag låter dej gå




Fri vers av Hann£§
Läst 750 gånger
Publicerad 2006-05-04 10:31



Bookmark and Share


  yoyyo
vackert skrivet
och beskrivet!
låter som en underbar
morfar
2006-05-23

  osynlig
vackert beskrivet.
2006-05-13

    BrokenHearted
vackert..
2006-05-12

    Louise B
den här va jättefin
2006-05-08

  Nem
Du bygger upp kärleken så trovärdigt härligt och jag ler. När dikten vänder berör den mig verkligen.
2006-05-08

  Kajsabajsa
Vackert och tungt...vet hur det känns! men livet går vidare...trots allt!:-)K
2006-05-07

  Agnes
Han är nog mäkta stolt där uppe på sitt moln över att få dessa vackra rader tillägnade.... Fint, ömsint och naket. Gillar!
2006-05-05

    NoMi F
Vilken vacker dikt
om din Morfar
Kärlek och kärlek
Fint skrivet
2006-05-04

  Ylvavirvla
Mmm, det är tufft att förlora en kär.
Men, tiden har ju sin gång!
Du skriver fint!
2006-05-04

  Marijana
den var jätte fin hannes
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§