Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad




-Vem vill inte känna sig behövd
-Vem vill inte känna kärlekens dofter
-Inte känna kärlekens sötma i sin gom,
-Eller kärlekens sus i sitt hår

jag tror inte det finns någon som inte vill bli älskad,
Alla känner samma åtrå i sitt inre,
kanske utan att tänka på det,

även om det alltid finns där




Fri vers av Hann£§
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-05-23 23:39



Bookmark and Share


  Propella
Håller med osynlig. Detta är smekande läsning. Öppet och sårbart och vackert.
2006-05-24

  osynlig
vilken vacker text.
tycker speciellt mycket om det första stycket :)
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hann£§