Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det gör ont.

Det gör ont när du tittar på mig.

Vill du gott?

Vill du ont?

Ingen kan nog svara på det.

Det är bara jag som kan fråga personen det.

Och sedan få ett svar ..




Övriga genrer av Godisbiten
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 18:01



Bookmark and Share


    Issand.
det blev en bra och smart text efter några läsningar..
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Godisbiten
Godisbiten