Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kanske var dumma mot dig ...

Vi kanske var dumma mot dig...




Men det var inget emot vad du gjorde emot oss...




De fyra timmarna var ett rent helvete....

[Redan från allra första början!]




Övriga genrer av Godisbiten
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-06-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Godisbiten
Godisbiten