Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting varar för evigt

Ingenting varar för evigt.
Den vänskapen du sa skulle vara för evigt
Försvann sedan kort efter
Det måste vart en blåsig dag
För helt plöstligt fanns den inte bara där
J
ag erkänner, jag saknar den.




Fri vers av Godisbiten
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Godisbiten
Godisbiten