Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD DU ÄR SKÖN

VAD DU ÄR SKÖN MIN ÄLSKADE
VAD DU ÄR SKÖN
DU TAR MIG TILL PLATSER JAG ALDRIG SETT
JAG KÄNNER DESS DOFTER OCH SÖTMA

DU VISAR MIG GODHET JAG SÄLLAN MÖTT
DU VISAR MIG SKÖNHET OCH LYCKA

DU KYSSER MIN SJÄL, DU KYSSER MIG LUGN
DU KYSSER FÖR HELA MITT LIV

VAD DU ÄR SKÖN, VAD DU ÄR GOD
VAD DU ÄR FYLLD AV VÄRME

EN ÄNGEL MÅSTE SNUDDAT DIN SJÄL
EN ÄNGEL MÅSTE DIG ÄLSKA

VAD DU ÄR SKÖN




Fri vers av ANDREA D
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 20:58



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Härligt livsbejakande!
Fast versalerna stör mig ändå...fast det är ju vad jag tycker och man är väl här för att testa lite olika sätt att uttrycka sig!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ANDREA D
ANDREA D