Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVIKEN KÄRLEK

Jag ville köpa ditt hus, och sedan se det brinna ner

Se dig lika hemlös som mitt hjärta, när du svek mig mitt i brinnande passion...




Fri vers av ANDREA D
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 16:56



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Burn...motherfucker...burn. *skrattar* Ja precis sådär kan man känna det. Som tur är lägger det sig så småningom.
2007-10-26

  Darkness
Oh så på pricken som man kan känna!
Bra!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ANDREA D
ANDREA D