Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lem

En lem
i sitt rätta hem
får ingen ångest
dagen efter min vän

Men om
den krokar hörn
och tar
bakvägen
i fel
gata


kan
ilska

den hårdaste att
slakna

Så om du vill
vara
hård och säker

Håll
din lem inom
ditt
hem




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-04-30 23:09



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ett överflödigt råd. men visst. oemotsägbart.
2005-08-18

  BaraEnFlicka
haha ball!
2005-05-01

    ej medlem längre
Okonstlad och avslappnad!
2005-05-01

  Hans w-art Westlund VIP
*he he he* kloka ord i trängt läge...
2005-05-01

    Beng-tze
Bra!
2005-05-01

    Bodil Sandberg
Lite klurig faktiskt - men om jag får som jag vill så är det en positiv dikt som handlar om att vara trogen - så slipper man ångest - ja den var annorlunda och lite pysmysig
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan