Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkrig

I yttersta lagret,
rader av ord,

staplade i svarta kolonner.
Virvlande, skruvande, överlistar de mitt förnuft.

Inifrån
vilar jag en viskning
Samlar tystnad till min själ


Längs väggen rinner ljuset ner
Öppnar en reva, söker sig mot dig

Du tvekar, tittar upp
Uppblandad av ljuset vänder du dig om




Fri vers av Swedepete
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-10-24 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swedepete