Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är livets mening?


jakten

Du jagar efter tiden
Du ropar högt dess namn
Du löper efter lycka
Du kommer aldrig fram

Nu står du här så naken
Du vet ej vad som skett
För sent att vrida tiden
Så svårt att hamna rätt


Hur kunde du väl veta
Att barnen var ditt liv
Att jakten utan mening
Tog tiden av ditt liv




Fri vers av Swedepete
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-10-25 17:56



Bookmark and Share


  aftermath
spännade inlägg i en outtömd fråga
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Swedepete