Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behagliga lögner.

spegelbilden,
visar det ögonen vill se.
långt,
så långt
ifrån den torra sanningen.
det förblir en värdslig sak.
lögnerna rullar vidare,
för sanningen är inte riktigt min smak.


bluffen är numera vardag,
inget man tänker på.
jag drömmer,
om att bli som jag vill se ut & vara.
men faktum är att låren bara växer,
när jag avslutar med \"jag ska bara..\"


spegeln är den ända jag
litar på,
på så sätt ser jag mig hur jag vill.
det är lite lustigt.
bara lite grann
att om man önskar riktigt mycket,
så slår det in ibland.







Fri vers av Chanel
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel