Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dikt jag skrev..


Önskan om att hela

MIN ÖNSKAN OM ATT HELA.

Jag vill tala med växter,tala med naturens väsen o alla djur.
Jag vill därför lära mig allt om örter o magi.Så min lära visar mig hur.
Jag vill bota dom som botas kan,jag vill,hela,vägleda och göra alla lyckliga som sitter i sin sorg.Jag ska lära mig hemligheten som ska förbli en hemlighet hos mig.Mina syften ska vara rena o sanna,blir det svart i tanke,då får jag inte stanna.
Universrum,sol o månen lika så,äro starka krafter där jag kan hämta
styrka då och då...
Min önskan om kunskap är så stark,men tålamodet borde jag ge enoordentlig spark.
Jag föddes med 0 jord% och 7 i eldens element,kanske jag kan tämja det med panflöjtens instrument!Dess trollska toner ger själen frid,jag ska göra mitt bästa för att få bota denna tid.
Kajsa-Lena. 1/2-07




Fri vers av Kajsa-Lena
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa-Lena