Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sann kärlek. som inte togs i mot i tid.


Kärleken är blind.

Jag älskade, du slog.
Du grät, jag förlät.
I mitt hem, min borg.
Det var där du svek, själens död i sorg.
Jag bönade o bad, låt mig leva denna dag.
Ge mina djur en chans, innan dödens sista slag.
Du spottade i hån, kallade mig fån,.
Det hade varit bättre med ett rån.
Leka vilt med andras hjärta, är så overkligt stor förlust o smärta.
Ändå önskar jag dig lycka.
Insikt, dumt av mig kan man tycka.
Ändå blir förlåta min största lycka.




Fri vers av Kajsa-Lena
Läst 160 gånger
Publicerad 2008-04-26 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa-Lena