Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten om dig handlar om att vara så fullkomligt förälskad i någon så man nästan höjer henne till skyarna sen om de är bra eller inte får någon annan avgöra. Kärleken är ju blind.


Dikten om dig

DIKTEN OM DIG.:

Du är som en Gudinna för mig. Du är som en solstrole för mig.
Du är som en vacker dag för mig. Du är kärlekens Gudinna för mig.
Du är lika vacker som livets källa för mig.
Du är den tjej som fyller i genn det tomma innom mig.
Du är så underbar som man kan tänka sig. Du är lika vacker
som kärlekens Gudinna. Du är som en ängel för mig.Du är den
sötaste tjej jag har sätt. Du fyller ljus i den grå tillvaron.
Du omvandlar det döda trista till liv och ljus. Du är underbar.
Dej vill jag ha. För att du är du. Vill du ha mig?
Fredrik Lax.




Fri vers av Laxen1
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-10-25 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laxen1