Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter i klistrett handlar om att verkligen sticka fram hakan och satsa bli lycklig ett tag sedan att bara bli dumppad. Ennu en ungkärlek detta skilldras frå n Bollnäs 1987.


Sitter i klistret

SITTER I KLISTRETT:
Alla har säkert hammnat i smeten någon gång i livet. Att man inte vill ha tjejen, men när du har fastnat i smeten och känner dig ordentligt fast klistrad och efter ett tag när tjejen lyckats tämt dina känslor och du börjar att bli intreserad av henne. Så vill hon plötsligt inte ha dig. Då vet du inte vart du ska ta vägen. Om du hammnar på en ödslig väg, vet du kanske inte vart du ska gå om vägen delar sig åt flera håll. Vet man vilka beslut man ska ta då? Sak samma gillar henne väldigt mycket och plötsligt bara hon struntar i dig. Då blir du förmodligen ledsen, men då kommer frågan vågar du visa dina känslor för dina vänner utan att spela tuff? Det vågar jag och det käms jag inte för heller. För man ska våga visa känslor annars är man feg och känslokall. Våga visa känslor på rätt sätt. En som inte visar ärliga känslor utan försöker spela tuff är väldigt känslig och sårbara och måste bygga murar omkring sig som skydd. Men den som är trygg med sig skelv vågar visa sina känslor. Den som vågar det är dom som värkligen är modigast av alla. Fast alla vet att om man värkligen tycker om någon så sviker man inte denne. Det är viktigt att man bryr sig om varandra och älskar var och en som den är. Alla är vi individer som behöver varandra. Ingen vill vara ensam så det är viktigt att båda bjuder till och inte bara den ene parten. Fredrik.




Fri vers av Laxen1
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-10-25 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laxen1