Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad

 

 

även
om bänken
var hård
var tanken
en annan
när han flyttade sig
lite åt sidan och
gav mig plats
att vila fötter

inget sades
ur det växte värme
att dela

njutning

en bänk
och vi


han vände sig
mot mig

log

sade
det finns inga blinda
däremot många
som inte
vill se

vill du ha en cigg

ja tack sade jag
och såg
ett hjärta
som slog högt nog
för en blind
att se

 

 


han såg
utan

 

att se

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 575 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-10-25 22:57



Bookmark and Share


  Horatius
Otroligt bra... en njutning att läsa.
2007-10-29

  nettus
oj,,den texten va riktigt ,riktigt underbar,satte sig som ett sput in the hart,,du är duktig,,kram från nettus
2007-10-27

  "Silver" VIP
En varm vänlig text, mycket läsvärd med ett trösterikt rakt språk som gör gott inuti. Jag funderar mycket på de där första raderna och vad de kan betyda:

även
om bänken
var hård
var tanken
en annan
när han flyttade sig
2007-10-27

    sunnanvind
Wow! Man sveps med i rader fulla av värme...! kanon vännen!!!
2007-10-27

    Maria Malm
Underbara rader, t ex \"inget sades ur det växte värme att dela\"..
2007-10-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Kanonbra!!!//B
2007-10-26

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2007-10-26

  devilsangel
Så underbart skrivet! Fylls av värme...
2007-10-26

    Damm
Vilken värmande text om ett vackert möte. Tack!
2007-10-26

  Masken
Snyggt uppmålat, jag gillar värmen i denna.
2007-10-26

  Maria Zena Viklund
då är man medveten! vackert!
2007-10-25

  Lena Krantz VIP
De som inte ser med ögonen ser mångt mycket mer än de som gör det! Intressant i sig...
2007-10-25

    Lindizz
väldigt bra text, tack för läsningen.
2007-10-25

  isabel louise
underbar o vacker text, med bra budskap. bokmärkes!
2007-10-25

  Sanningsägaren VIP
underbar text
och jag tror
att de som är blinda
ser mer
än oss andra
många gånger
vi blundar istället
och försöker på så sätt
lura oss själva
för något så
uppenbart
underbart
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt