Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta emot

Jag tar emot allt för dig.
Jag tar emot allt för dig. Jag har ju valt dig. Säger Gud.
Vilka andra val kan du göra som kan rubba din vardag?
Inga
Nej, jag kan bara stå där och öppna armarna mer och mer.
Och omfamna mer och mer
Och ta emot mer och mer
Alla dem som jag tror är utanför.
Men som du vet är bredvid.




Fri vers av litenlisa
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-10-26 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litenlisa