Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya jaktmarker


Kraftigt solsken i
mitt
blickfång.
Du lyser skarpt
för mina
sinnen.
En människa som jag
inte får
grepp om.
På samma sätt som
jag inte
kan fånga
mig.
Vi skrattar så
att luften
studsar.

Något ekar i den
sällsynta
tystnaden.
Det du har skrivit
skär en skåra i
ditt
vana leende.
Bokstäverna
förvaltar
våra mörker.
Kisar jag tror jag mig se
det runt om
dig.

Ibland vet jag
inte vad
jag tänker.
Och jag undrar hur du
ser ut när
du är
ensam.

Så jag fastnar i
ditt
ansikte.
I jakten på oss båda.




Fri vers av lilla ego
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-05-01 21:33



Bookmark and Share


  akseli
Näst sista stycket var ju klockrent.

Annars är det vackert men svårtolkat som vanligt :D
2005-05-05

    livräddaren
vackert!
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego