Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ..

Jag ska själv
älska
spegelbilden
innan
jag älskar

dig ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 251 gånger
Publicerad 2004-03-13 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan