Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improviserar här.


älskling

snälla kom tillbaks
mina minnen svälter snön smälter tynar bort under brädor av
asfalt jag dricker tårar från himlen
smakar vinter allt är så tomt utan dig
som om jag var halv
jag önskar att du kunde komma tillbaks
kom tillbaks




Fri vers av sweetmint
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 13:03



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Åhå,

Mina minnen svälter snön smälter tynar bort under brädor av
asfalt jag dricker tårar från himlen
smakar vinter allt är så tomt utan dig

Det var VERKLIGEN FINT.
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

sweetmint