Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anna

du var min vän
vi var oss
tillsammans gjorde vi sagorna

och jag fattar det nu
att du var fantasi
anna
var du aldrig min vän?




Fri vers av sweetmint
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetmint