Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var aldrig min

Du var aldrig min,
jag bara drömde det.
Men jag är alltid din.
Det är min hemlighet.

Ett tag så trodde jag,
att något mellan oss,
var på väg att hända.
Jag hade fel förstås.

För jag är bara nån
du tycker om att ha,
att prata med ibland
som gör så du mår bra.




Fri vers av Den siste poeten
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-05-02 10:15



Bookmark and Share


  kanelen
En sanning om än svårsmält! Får också en känsla av ett litet naiv drag hos diktjaget. Så enkelt uttryckt och så rakt på sak!
2005-10-24

    anniks
Jag känner igen mig i din text.
Jag är den du skriver om
jag är den som skriver.
Jag kunde bra vara båda parterna. Usch, vilken hemsk person jag är.. Mycket fint!
2005-09-15

  Lilian (Gullan) gustafsson
Tycker om din dig och kan känna känslan i den./Gullan
2005-06-04

  swimsus@gmail.com
Usch vilken hemsk o tråkig insikt...Kanske personen fick DIG att må bra? Bara lite?Då är det inte förkastligt..
Starkt skrivet om sur kärlek..
2005-05-24

  Jasmine
vet EXAKT vad du menar..
2005-05-05

  X-Doris
Riktigt bra! Kände det där jag med...
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten