Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just do it!


Too late

It is late now, too late,
To beg of you a kiss.
You've chosen someone else
For pleasures such as this.

Each summer when we met
I always meant to say
How I felt, but somehow
The days just slipped away.

I guess I always knew
What made me hesitate.
I curse that weakness now
Though it is late, too late.




Bunden vers (Rim) av Den siste poeten
Läst 303 gånger
Publicerad 2011-08-26 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten