Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna när jag precis fått vetat att min vän var kär i mig. Det gjorde lika ont som ett slag i magen. Vill inte tänka på hur ont det gjorde för honom.


Slog jag dig för hårt?

Varför pratar du inte med mig?
Slog jag dig för hårt?
Du reser dig ju alltid igen.
Du bara skrattar.
Men inte nu.
Nu skrattar du inte.
Slog jag dig för hårt?
Om du bara sagt till.
Jag ska aldrig slå dig igen.
Jag ska aldrig slå dig lika hårt som när jag sa det.
När jag sa att Jag älskar dig.




Fri vers av paniktorsten
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-05-02 11:55



Bookmark and Share


  Dagg
Aldrig har väl någon fått mig att se på de orden "jag älskar dig" så som du fick mig när jag läst denna texten. Bra beskrivet.
2005-05-07

    jahapp
ja - men du är förlåten, för den här va så bra!
2005-05-02

  Queen_of_Rain
underbara paralleller bygger upp denna dikt, den gör ont och är originell.. så mkt känslor du framför...
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

paniktorsten
paniktorsten