Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag syftar här inte på en ledsen känsla utan den känslan man får när man lyssnar på otroligt bra musik men inte får sjunga med.


Jag skriker tyst.

Jag skriker tyst.
Det är sant.
Det hörs inte när jag skriker.

Ibland grimaserar jag.
Jag ser ut som om jag skriker.
Det gör jag också.
Men det hörs inte när jag skriker.




Fri vers av paniktorsten
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-08-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paniktorsten
paniktorsten