Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa mänisskor går man inte så bra ihop med och när dom jävlas så är det bra för då slänger dom en pinne på min poesi eld och så kan man skriva precis vad man tycker och tänker om dom. damen i detta exempel blåste mig på 10 papp


hon

Vad skulle jag vara ödmjuk inför?
din äckligt spetsiga feminism attityd ?
Eller din odrägliga inställning till kommunikation?
Din lyrik som dött innan den lämnat din mun!

Ja, kanske om du bjudit till

Vad skulle jag vara ödmjuk inför?
Att du gick bakom min rygg i mörker ?
Eller din odrägligt illa vridna mans syn kanske ?
Ditt sätt att inte kunna föra ett samtal på vuxen nivå?

Ja, kanske om du bjudit till

Vad skulle jag vara ödmjuk inför?
En klumpig fasad med för höga murar?
Eller chansen till att få skriva av sig en skvätt?
Din penning kärlek, din fula falsk spelande person?

Ja, kanske om du bjudit till

vad skulle jag vara ödmjuk inför?
En lutande pack åsna fast i sitt sandslott?
Eller en osäker karriärs blind blottad dam?
Din outtömliga, sexualkunskaps törst?

Ja, kanske om du bjudit till

Vad skulle jag vara ödmjuk inför?
Ett litet bulligt lamm klädd till hycklare?
Eller ditt äckligt på lagda genomsura skratt?
Måhända din stakars bekantskaps krets kanske?

Ja, kanske det om du bjudit till

Vad skulle jag vara ödmjuk inför?
Din kåt het över att alltid få synas?
din våta dröm om att få pryda lokal bladet?
Eller ditt konstiga vankande sätt att ta dig fram?

Ja, kanske det kanske




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson