Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är mitt sinne?

fyllan värmer bäst
men det gör inte bakfyllan däremot.




och nu hittar jag inte hem.




Övriga genrer av Feliciaförsvann
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 10:17



Bookmark and Share


    Sundance Kid
felicia försvann
kan någon säga hur?
hon hittade aldrig hem..

en igenkännelseapplåd
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaförsvann