Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa ?

En ängel kan ha brister,
gör det ängeln till djävul?
Om en djävul gör något gott,
gör det djävulen till ängel?
för i så fall
finns det inga änglar
och inga djävular
bara vi

Människor




Fri vers av Lulijia
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-29 15:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, så bra!! Mycket klok och tänkvärd liten text. Applåder!!
2008-11-11

  elinbelin
Jättebra! Tänkvärd text.
2008-09-23

    vemod
å riktigt bra!
2008-09-07

  Mike
suveränt skrivet! tänkvärt:)
2007-12-08

  Darkness
Intressant tanke =)
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lulijia
Lulijia