Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek, kärlek, kärlek.

Man är aldrig förberädd på vad som kan hända,
man är aldrig medveten om vad som kommer att hända.
Utan det är bara något som händer,
något som plötsligt kan dyka upp, eller också långsamt fördröjer tiden och ger överaskningar.
När det händer något man aldrig trodde skulle hända,
hjärtat börjar slå hårdare för varje sekund som går,
något man inte kan beskriva spirder sej i kroppen,
allt känns bara så himmla bra.
Man vet inte vad man ska ta sej till, försöker låta bli att tänka på att man håller på att bli kär.
\" vi är bara vänner, vi är bara vänner \"
Men när jag ser dina ögon,
fördriver tiden som 1 timma på några sekunder i framtiden.
Jag kan inte låta bli att få smaka på dina läppar,
hjärtat slår fortare än aldrig förr tills,
våra läppar möts.
Allt blir tyst, till och med hjärtat tystnade,
det enda som hörs är då våra läppar lämnar varandra.
Tittar på dej med dina fina ögon som lyser upp i mina,
ser ditt fina leende med skratt groperna som tränger fram,
jag ler av lycka tillbaka.




Fri vers av Matilda Ilvonen
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-10-29 23:14



Bookmark and Share


  mjuk
Ååh så underbar text :)) För två månader sen drabbades jag av samma känsla och den håller i sig. Tummen upp för dej *s*
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ilvonen
Matilda Ilvonen