Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drug

I can\'t promise that I am clean,
because I\'m very keen of caffeine

My love for you is like a drug,
the first injection was a hug

It can\'t be cured with apomorphine,
so let me be your valentine.




Fri vers av Niklas Lindblad
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 21:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Very beautyful, a little bit of love, like it !
2007-11-07

  Carion
Tack så jätte mycket, älskling!
Det va verkligen den första kramen som fick fjärillarna att börja flyga runt i magen. Älskar dig, Niklas!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lindblad