Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var bara denna killen som hete BÄSTA KOMPIS

gick tillsammans
dansade
åt tillsammans


gick samma dagis
samma skola
växte upp tillsammans


han var denna killen jag skulle kalla
BÄSTA KOMPIS

men han
vad tyckte han
vad tyckte han om mig

jo,han gillade mig

trodde aldrig killen jag växte upp med va
kär i mig

han bara dog vill inte använda ordet \"självmord\"
men han dog samma dag jag skulle gifta mig
lämnade bara ett brev:

Märkte du aldrig
Jag växte ihop med dig
Gick samma skola
Samma dagis
Älskade dig…..
Brukade drömma om diig
Självklart du inte märkte
Jag var bara denna killen som
Hete
Bästa kompis

från din BÄSTA KOMPIS

gråtande med min klänning och brevet i min hand
tänkte bara jag på min bästa kompis.....


av HELEEN




Fri vers av HELEEN
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-10-31 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HELEEN