Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg?

-vilken tar du:
grön
röd
vit
orange
svart
vilken?
-jag tar svart, för de halloween
mohahah mohahaha mohahah mohahaha
-okej




Fri vers av HELEEN
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-11-01 00:42



Bookmark and Share


    Mickey Blue Eyes
Hur är det nu.. är svart en färg? ;)
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

HELEEN