Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som grodan utan ben.

Jag är arg.
Vad har du gjort med mig?
Ilskan klär mig inte.
Du stog där och skrek
om hur
allt hade varit bättre förr
när jag inte fanns
jag är hopplös som
en groda
utan ben.

Jag är arg.
Vad har jag gjort med dig?
Ilska klär dig inte.
Jag stog där och stirrade
på dina rödsprängda ögon
utan att förstå.
Stirrande
tänkte hur
hopplös jag var
som en fågel
utan vingar.

Vi är arga.
Båda vill försvinna
Känner oss
hopplösa
som två
hjärtan gör
när de förlorat
sin andra halva.




Fri vers av Kazoo
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kazoo
Kazoo