Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt

Förvånansvärt
många människor
är inte
mänskliga

Men det
är
ju
mänskligt
att
fela




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 17:09



Bookmark and Share


  Just Emotions
jag instämmer i dina ord..
2007-11-01

  Markattan
Ja, men tyvärr så felar mänskligheten i stort alldeles, alldeles, alldeles för mycket här i världen... Men det är en annan sak, din skrivelse är fyndig.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan